Expositie
Antigoon
18 mei t/m 16 juni

Antigoon, oogst

Zaterdag 18 mei
Vanaf 19:00 uur
Opening expositie

Van viltstiften tot brandblussers, Antigoon’s gereedschapskist pronkt met vele onconventionele items. Puttend uit zijn opleiding in elektrotechniek, computerprogrammering, grafisch ontwerp, en de onofficiële school van graffiti, beschouwt Antigoon de tekenmachines die hij bouwt als gelijkwaardige partners in het creatieve proces.

Expositie
18 mei t/m 16 juni
Geopend Vr. en Za.
Vanaf 16:00 uur

Deze samenwerking van mens en machine, waarbij de binaire logica van een computerprogramma en de deviaties van harde machinerie een wisselwerking aangaan met de programmeur en zijn esthetiek. Antigoon genereert elegante geometrische symmetrische vormen waarbij inconsistenties niet worden geschuwd maar vlekken, flares en druipers juist worden omarmd. Antigoon toont aan dat er serendipiteit kan zijn in het samenwerken met de rigide taal van machines.

Antigoon op Instagram @antigoon_

YO!
Dezelfde avond start om 19:00 uur YO! That’s That Shit hip hop avond met Bas Basic, Jordi Noire en De Kneet.

Serpent Artist Serie
Ook zal de tweede Serpent Artist Serie skateboards gepresenteerd worden met het ontwerp van Antigoon. Oplage 10 stuks, gesigneerd en genummerd, beter kom je vroeg! Het Serpent X Antigoon skateboard is verkrijgbaar bij Oogst aan de bar of mail naar jord@oogst.eu

oogst