Serpent Artist Serie skateboards
Editie 3. YeYe Weller

Serpent, broedplaats Oogst, skateboarding

Zaterdag 27 juli
vanaf 19:00 uur

Dit jaar gaan we samen met Serpent skateboards een artist serie uitbrengen van 3 kunstenaars die bij Oogst exposeren. Voor elke editie zal er een oplage van 10 boards door Serpent gezeefdrukt worden. De derde kunstenaar in deze serie is YeYe Weller. De opening van de expositie en de presentatie van het board vindt plaats op 27 juli 19:00 uur.

Locals
Skateboards
Manufacture

De boards zullen worden vervaardigd door Locals Skateboards manufacture, opgericht in 2010 door oud gediende skater Mikolaj Baranowski. Hij werkt nu samen met een team bestaande uit Bartek Pigula, Mateusz Kowalski en Mateusz Okula. Het uitgangspunt van Locals is om een board te produceren van de beste kwaliteit, ontwikkelt door mensen met gebruikerservaring. Elk 7 laags Canadian Maple board met woodstain is uniek.

Locals Skateboards Manufacture, Oogst, Broedplaats Oogst
OOGST

Oplage 10
Gesigneerd
Prijs €75

Elk board is met de hand gezeefdrukt door Jorick ‘Serpent’ Krooshof. De boards zijn te zien op Oogst. Wanneer je een board wilt kopen mag je je eigen board uitkiezen uit de op dat moment beschikbare boards. Oogst doet geen verzending van de boards. Mocht je geïnteresseerd zijn in de Artist Serie, stuur dan een mailtje naar jord@oogst.eu.

DJs

13 juli 2024 19:00 – 23:00 uur

Bustrip – Das Hausfest

Er waait sinds vorig jaar een nieuwe “house” wind door Enschede. Een bonte collectie van dj’s en artiesten uit alle windstreken treedt op. Dit beloofd een echt housefeestje te worden.

Event

14 juli 2024 12:00 – 17:00 UUR

The pre-loved markt

Stap binnen in de wereld vol pre-loved parels en vintage vondsten! Laat je verrassen door de diversiteit aan items die een nieuw leven wachten. DJs Rick Esscher en Jordi Noire verzorgen de muziek.

Event Project

19 juli 2024 19:00 – 23:00 uur

Open Decks XL Editie

Stap in de spotlight en laat je DJ-vaardigheden zien en horen tijdens de Studio15 Open Decks DJ Night. Een avond om te genieten van geweldige skills en beats en om connecties te leggen met andere DJ’s. Join the party and let’s have some fun!

DJs

20 juli 2024 20:00 – 23:00 uur

Bustrip – DJDMB & DJOEY

Opzwepende beats en elektronische vibes van twee opkomende DJ talenten op een reis door verschillende genres, van house tot techno. Laat je zorgen achter en dans de avond weg met DJDMB en DJoey!

Expositie

22 juni t/m 20 juli 2024 18:30 – 23:00 uur

Expositie Koen Potgieter

Koen Potgieter werkt sinds 2021 aan een fotografie project over Hengelo, waarin hij de stad van een onverwachte kant laat zien…

LEES MEER

Kunst Project

21 juli t/m 30 augustus 2024

Artist-In-Residence YeYe Weller

YeYe Weller is een kunstenaarsduo uit Münster (Duitsland). De stad hee  eenzelfde rijke historie aan hiphop en skatecultuur als Hengelo. Deze gezamenlijke liefde tussen de twee steden gaat YeYe Weller visualiseren.

LEES MEER