An evening with Bram den Boer

Vrijdag 31 mei
19:00 – 23:00 uur
19:30: Nossin
19:55: special guests
20:05: Vault
21:15: Bram invites Monkeyjam

NOSSIN
Het Leven kent onverwachte wendingen. Soms heb je geluk, soms heb je tegenslag. Het leven is bewegen langs deze onvoorspelbaarheid. In NOSSIN zoekt Milan Nossin die bewegingen op en vindt daarin een eigen maar ook universeel geluid. NOSSIN is een muzikale reis door de onvoorspelbare kronkels van het leven, waarin Milan en zijn band de emoties en ervaringen van hun luisteraars omarmen met een unieke klank. Geïnspireerd door o.a. Radiohead, Patrick Watson en The Veils, creëert NOSSIN een soundscape die de schoonheid van het imperfecte viert.

Vault
Vault is gevormd met de gedachte om je alledaagse popsong om te vormen tot iets wat helemaal op zichzelf staat. Elk nummer lijkt een nieuw muzikaal canvas gevuld met totaal verschillende kleuren maar toch hoor je door alle muziek heen, dat het één geheel is. Wanneer je naar Vault luistert, wordt er van je gevraagd om kritisch naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Beïnvloed door moderne progressieve rock & classic rock, klinkt Vault als een frisse mengeling van bekende bands uit het genre zoals; Steven Wilson, Opeth, Riverside & Porcupine Tree.

Monkeyjam
De MonkeyJam is de grootste en bekendste jamsessie van Oost Nederland. Geen covers, alles op improvisatie. Maandelijks te zien in o.a Enschede, Deventer, en Zwolle, maar omdat Bram ook een Monkey is komen we op deze avond ook in Hengelo langs!