Zonder vrijwilligers is Oogst niet mogelijk.
Iedereen die betrokken is bij Oogst doet dit
op vrijwilligers basis. Van terrein onderhoud tot organisatie.

oogst, vrijwilligers, broedplaats
oogst

Vrijwilliger bij Oogst

Als Oogst zijn wij trots op het gene wat we samen tot stand brengen. “Allen voor elkaar”.

Wil jij iets doen bij Oogst en onderdeel worden van een groep enthousiaste vrijwilligers? Dan kun je je aanmelden op deze pagina. Oogst bestaat uit een algemene vrijwilligers pool en verschillende werkgroepen. Vier keer per jaar organiseren wij een algemeen update moment. Als jij je gaat aanmelden, word je uitgenodigd voor de eerstvolgende Oogst Doeners Middag. Op dit moment zoeken wij vrijwilligers die zelfstandig aan de slag kunnen en het leuk vinden om zelf iets te initiëren en aan te pakken. De algemene vrijwilligers pool bestaat uit een zeer diverse groep mensen die op verschillende manieren willen bijdragen. Dit gaat van een vaste klusdag voor het onderhouden van het terrein tot een bardienst of helpen organiseren en opbouwen bij een event als ondersteuning van werkgroep terrein, werkgroep programma of werkgroep communicatie.

Op dit moment hebben we een werkgroep terrein, werkgroep programma en werkgroep communicatie.

Werkgroepen

Terrein
Werkgroep terrein initieert en realiseert projecten omtrent inrichting van Oogst en helpt bij het realiseren van projecten die ontstaan vanuit werkgroep programma. Daarnaast onderhouden zij het Oogst terrein. 

Programma
Werkgroep programma houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van het programma op Oogst. Het gaat hierbij om het behandelen van aanvragen, subsidies aanvragen, initiëren van kunstprojecten, lezingen, workshops en events rondom muziek en theater. 

Communicatie
Werkgroep communicatie zorgt voor de algehele communicatie. Het gaat hierbij om het onderhouden van de website, social mediakanalen en de vormgeving van alle communicatie uitingen.

Ik wil vrijwilliger worden

Meld je aan bij Oogst als vrijwilliger en we nemen binnenkort contact met je op.

“Als Oogst vrijwilliger ben ik op allerlei vlakken betrokken, van programma tot terrein tot organisatorisch.”

Als Oogst vrijwilliger ben ik op allerlei vlakken betrokken, van programma tot terrein tot organisatorisch. Elke keer leer ik meer, maar ik haal er vooral ontzettend veel plezier uit! Het fijnste gevoel is het moment dat je zelf lekker aan het ‘Beekpleinen’ bent en over het terrein kijkt met de gedachte; wauw, dit hebben wij met z’n allen neergezet!

Kim Uitslag

“Het is prachtig om te zien hoe Oogst zich in drie jaar tijd heeft ontwikkelt van idee tot unieke plek in de regio.”

In de periode dat het initiatief zich ontwikkelde was er geen twijfel over het feit dat ik onderdeel wilde uitmaken van de oprichting. De diversiteit aan mensen en de aanwezige kennis is uniek en maakt Oogst succesvol en hopelijk relevant voor een lange tijd. Ik houd me vooral bezig met het beeldende kunst programma waarbij inspireren en activeren van jonge creatieven het doel is. Het laten zien dat er in de regio dingen mogelijk zijn en dat er een platform voor ze is.

Jord Schöppink

oogst, vrijwilligers, broedplaats