De plek voor experiment op het gebied van nieuwe media. De ruimte leent zicht voor interactieve installaties, kleinschalige experimenten en video/audio projecten.

broedplaats oogst, oogst, broedplaats, hengelo

De Black Box is en 20Ft zeecontainer die ingericht is als een platform voor experiment op het gebied van nieuwe media. Alles wat zich in het digitale domein afspeelt en in wat voor een vorm dan ook contact kan maken met de fysieke wereld kan een plek krijgen in de Black Box. De ruimte leent zicht voor interactieve installaties, kleinschalige experimenten en video/audio projecten. Je kunt er testen, experimenteren en tonen

De Blackbox is van binnen strak afgewerkt en is voorzien van een videobeamer, 5.1 geluid set, LED verlichting en kan potentieel uitgerust worden met bioscoopstoelen voor een ultieme kijkervaring.

Platform

De Blackbox is gekoppeld aan een paar knappe koppen die je idee of project verder kunnen helpen en je kunnen ondersteunen met de juiste tools. Op deze manier is de Blackbox niet alleen een plek waar je solo hoeft te werken, maar juist nieuwe samenwerkingen op kan zoeken en uiteindelijk je creatie kunt tonen aan publiek. Het is tegelijkertijd ook een mooie plek waar je op basis van prototypen  je project verder kan brengen.

Wil je iets doen in de Blackbox of wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op.